Centru de Optica Medicala SC . Sferic Optic Cyl TIMISOARA
Bucuria de a vedea bine

 

 
 
 Am adaugat pe site ...
 
 - Codul nostru CR va directioneaza dispozitivul mobil , telefon  , tableta PC  etc catre pagina noastra de web unde ne puteti adauga la favorite ( scaneaza , copiaza si trimite prietenilor  )
 
qrcode

Urmariti-ne pe ...


 
- Va oferim servicii de optica medicala , optometrie avizate de MINISTERUL SANATATII la cel mai inalt nivel de performanta devenind un etalon in domeniul nostru de activitate , investind in tehnologie de inalta precizie pentru ca produsele si serviciile noastre sa satisfaca cele mai exigente cereri mentinand un raport calitate - pret corect .
 

 
 
 
Bine ati venit in universul opticii medicale on line ... !!!
Solutii profesionale pentru ochii tai
 
        1 .  Centru de Optica Medicala  -  SC . Sferic Optic Cyl
ORAR : Zilnic 10.00 - 18.00 ; Sambata 10.00 - 12.00 ; Duminica: INCHIS
Str : Stelelor nr 4 Bl: 4 parter ( vis a vis de P-ta Dacia )  Timisoara
Tel / Fax: 0356.459657 Mobil: 0722632167
 
   PRIMA PAGINA      OFERTA ZEISS - Lentile info

ZEISS - ...Calitate legendara !!!

      In 1846 a fost înfiintat stramosul fabricii Zeiss, de catre trio-ul optiicii germane: Carl Zeiss, Ernst Abbe si Otto Schott. Descoperirile si inventiile lor influenteaza si astazi în mare masura dezvoltarea opticii. Obiectivul cel mai important al firmei Carl Zeiss, care are o traditie de 150 de ani, transmis posteritatii de cei trei fondatori, este perfectionarea continua. In Romania firma Zeiss este prezenta prin doua brand- uri de renume Zeiss si SOLA , produse ce sunt caracterizate prin calitate , diversitate si performanta ce acopera intregul necesar de dioptrii indiferent de complexitatea retetei de ochelari sau de exigentele purtatorului .

 
IMPORTANT : Lentilele Zeiss originale  sunt lentile ce se pot identifica prin semnul Z aplicat pe suprafata lentilei fiind vizibil doar prin aburirea lentilei sau privind intr-un anumit unghi in fanta de lumina . De obicei opticianul   in limita posibilitatilor tehnice lasa semnul calitati intr-o zona periferica a lentilei montate in rama .

Pentru cei ce doresc mai mult de la lentilele heliomate !!! 
Montaj executat pe rama adusa de client , lentile dioptrii - 14.00
 
Exemplu comanda dioptrii - 14.00  - varianta propusa si executata :lentile de sticla indice maxim 1,9 ( grad maxim de subtiere )
 
Asa cum ne asteptam lentilele Zeiss confirma calitatea si estetica in constructia lentilelor speciale . Client sex masculin ne solicita ajutorul in alegerea lentilelor dat fiind faptul ca rama de ochelari a fost aleasa . O problema nou aparuta este ca se solicita o singura lentila de - 14.00 fiind doar un singur ochi functional iar pentru celalalt ochi se doreste o lentila de echilibrare la un pret mic dar diferentele sa fie cat mai putin vizibile  - solutie lentila de - 6.dpt varianta standard dar cu acelas tratament antireflex . Costul total este de 950 Ron fiind un pret excelent fata de 1490 Ron daca se opta pentru ambele lentile la fel .
 
 
 - Daca cumpar =  Lentile progresive standard => preturi incepand de la 400 ron / buc
 - Primesc = Zeiss premium la pret minim
 
 
 
 
 
 - Daca cumpar = Lentile progresive Plus 2 => preturi incepand de la 675 Ron / buc
 - Primesc  = Lentile Zeiss marcate avand campuri vizuale echilibrate , vedere binoculara imbunatatita , acomodare foarte usoara
 
 
 - Daca cumpar = Lentile progresive ,,Superb ,,  = > preturi incepand de la 788 Ron / buc
 - Primesc = Lentile progresive cu lungime variabila a progresiei pentru montare in ori ce tip de rama ,acomodare usoara , estetica deosebita .
 
 
 
 
 
 - Daca cumpar = Lentile progresive ,, Individual 2 ,, => preturi incepand de la 950 Ron / buc
 - Primesc = Vedere naturala , confort vizual maxim datorita zonelor vizuoale largi , clele mai estetice si performante lentile Zeiss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SOLA - ZEISS = BRANDUL SECUNDAR LA UN RAPORT CALITATE PRET EXCELENT 
 
iN CURAND
Copyright 2013© www.ochelar.ro => Toate drepturile rezervate - SC Sferic Optic Cyl  SRL - Timisoara

 PageRank Checking Icon