Centru de Optica Medicala SC . Sferic Optic Cyl TIMISOARA
Bucuria de a vedea bine

 

 
 
 Am adaugat pe site ...
 
 - Codul nostru CR va directioneaza dispozitivul mobil , telefon  , tableta PC  etc catre pagina noastra de web unde ne puteti adauga la favorite ( scaneaza , copiaza si trimite prietenilor  )
 
qrcode

Urmariti-ne pe ...


 
- Va oferim servicii de optica medicala , optometrie avizate de MINISTERUL SANATATII la cel mai inalt nivel de performanta devenind un etalon in domeniul nostru de activitate , investind in tehnologie de inalta precizie pentru ca produsele si serviciile noastre sa satisfaca cele mai exigente cereri mentinand un raport calitate - pret corect .
 

 
 
 
Bine ati venit in universul opticii medicale on line ... !!!
Solutii profesionale pentru ochii tai
 
        1 .  Centru de Optica Medicala  -  SC . Sferic Optic Cyl
ORAR : Zilnic 10.00 - 18.00 ; Sambata 10.00 - 12.00 ; Duminica: INCHIS
Str : Stelelor nr 4 Bl: 4 parter ( vis a vis de P-ta Dacia )  Timisoara
Tel / Fax: 0356.459657 Mobil: 0722632167
 
   PRIMA PAGINA      OFERTA HOYA - Lentile info
 
 
 LANSARE HOYA - Tratamentul BlueControl neutralizează lumina emisă de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului . Pentru detalii puteti vizita pagina oficiala Pagina oficiala bluecontrol
  
De ce HOYA ....


 
Materialele folosite de renumitul concern japonez ne aduce in primul rand lentile fabricate  ce indeplinesc cele mai inalte standarde privind proprietatile optice cat si cele fizice ale lentilelor pentru produse de exceptie . Pentru a completa intraga gama de materiale folosite in fabricarea lentilelor Hoya are ca punct de plecare lentilele standard cu indice 1,5 ...1,53 ....1.6 ....1,67 ..., pana la indice 1,7 ceia ce rezulta o lentila mai subtire cu pana la 50 % fata de varianta standard
 
 
 
     
 
Tratamente antireflex ce indeplinesc cele mai exigente standarde
 
Un punct forte in privinta tratamentului antireflex este garantia oferita de concernul japonez fiind de 2 ani , o imagine clara , un confort sporit in fata monitoarelor si in spatii iluminate artificial , rezistenta chimica a tratamentului  si nu in ultimul rand lentilele raman curate timp indelungat iar daca se murdaresc sunt foarte usor de curatat .
 
 
      
 
Lentilele heliomate SUNTECH si TRANSITION VII promovate de HOYA
 
Prezente in doua variante PREMIUM lentilele heliomate HOYA sunt disponibile atat cu sau fara tratament antireflex . Chiar daca avem dioptrii mari variantele lentilelor heliomate se gasesc de la indice standard pana la indice 1,67 ceia ce ofera lentile foarte subtiri si in cazul dioptriilor mari .
 
    
Design ( constructia ) lentilelor HOYA ...un pas mare spre tehnologia de varf .
 
HOYA are o mare grija pentru dimensiune campului vizual cat si pentru latura estetica a lentilelor astfel ne prezinta lentile monofocale cu un design revolutionar chiar daca avem dioptrii mari variante disponibile atat in variantele cu tratamente antireflex cat si cu lentile fotocromatice ( heliomate ) .
 
    
 
Pentru dioptrii pana la + 3 dpt varianta sferica este o varianta ce implica costuri mici atat in varianta sferica cat si lentile sfero - cylindrice . Pentru dioptrii medii si mari apare efectul de lupa iar vederea in zona periferica a lentilei este neclara.
 
 
Variantele asferice sunt variante cu o linie de aplatizare medie a lentile ce le recomanda dioptriilor ce depasesc valuarea de + 3 dpt . indiferent de varanta sferica cat si sfero - cylindrica , camp vizual cu 20 % mai larg vs . standard , vederea imbunatatita in toate directile privirii , lentile mai subtiri fata de vs. standard si de asemenea se reduce efectul de lupa .
 
 
Pentru persoanele ce doresc o vedere de exceptie varianta lentilelor dublu asferic ofera atat o lentila subtire , estetica , reducerea efectului de lupa fiind varianta de varf in tehnologia Hoya din punct de vedere al designului lentilei .
 
 
 
Exista persoane intre 20 si 40 care au asteptari mai marii ....cu toate ca , in general vad bine la distanta si aproape , exista perioade in timpul zilei cand oboseala isi spune cuvantul si acuitatea vizuala scade ..in special la vederea de aproape ........... .
Din cauza stilului de viata tot mai alert in multe cazuri lentilele standard nu ne satisfac nevoiele de solicitare la care ne expunem in activitatea de zi cu zi de aceia Hoya a dezvoltat o solutie optima pentru persoanele dinamice .
 
  
 
Principalele simptome invocate de aceste persoane sunt : dureri de cap , ochi obositi si iritati , lipsa de focus la calculator sau / si  la citit , stare tensionata cauzata de un surplus de concentrare . Explicata aceste simptome sunt manifestarea prematura a prezbiopiei = probleme de acomodatie .
Solutia Hoya crearea unei lentile speciale pentru acest segment .
  
Fiind consilier oficial Hoya firma noastra dispune de trusa de proba pentru a demonstra avantajele lentile Nulux Active dar si suport pentru selectia variantei optime . Lentilele au un pret pornind de la 250 Ron / buc  in functie de dioptrie , tip tratament sau tip material si pot ajunge la un pret maxim 620 Ron / buc  (ex :  lentila heliomata , indice 1,67  etc )
 
  
 
Lentilele indoor ( lentilele speciale pentru birou )
 
Dupa 40 de ani sau uneori mai repede apare prezbiopia ...........vederea de aproape slabeste......ochelarii cu lentile monofocale corecteaza prezbiopia insa vederea este clara 100% doar la distanta de citit . Persoanele care folosesc ochelarii de citit si privesc la distante mai mari de 50 cm se confrunta de regula cu .... , dureri de ochi si de cap , tendinta de a se apropia de obiectul privit , lipsa de claritate a vederii , disconfort la calculator si riscul de a dezvolta probleme cervicale .
Explicatie : Lipsa de acomodatie a cristalinului face ca ochii sa nu compenseze surplusul de putere al lentilelor pentru citit .
Cauza principala : Manifestarea prezbiopiei
Solutia Hoya o regasim in 3 variante in functie de necesitatile fiecarui purtator de ochelari .
 
 
 
 
Solutia 1 = Citit , laptop , monitor,... distanta optima a vederii 80 cm - lentilele au indice de refractie 1,5 standard  , (nota = add 0,75 ,  limitare in functie de aditia fiecarui purtator de ochelari ).
 
 
Solutia 2 = citit , laptop , monitor , interlocutor , distanta optima 200 cm ( 2 m ) , lentilele au indice de refractie 1,5 standard   ( nota = add 1.50  limitare in functie de aditia fiecarui purtator de ochelari .)
 
 
Solutie 3 = Profunzimea campului vizual variabila de la 100 cm  ( 1 m ) la 400 cm ( 4 m ) fiind o lentila progresiva pentru activitati de birou - nu depinde de valuarea aditiei , disponibila in varianta standard indice 1,5 si 1,6 rezultand o lentila mai subtire si estetica  .
 
De mentionat este pretul acestor lentile ce este cuprin intre 300 si 400 Ron / lentila .
 
Pentru persoanele cele mai exigente aceasta gama de lentile se pot comanda si in varianta de fabricatie iD WorkStyle ( lentila personalizata pentru a mari campul vizual in periferia lentilei ) , este disponibila in variante speciale de material indice 1,5 , 1,6 si 1,67 , pretul acestor lentile fiind cuprins intre 550 Ron / buc si 750 Ron / buc . 
 
 De ce lentilele progresive ? ...
 
Lentilele progresive HOYA - adaptabile in functie de buget in oferta Hoya vom gasi lentile progresive pornind de la un pret de 220 Ron / buc . O noutate in domeniu se refera la sistemul METS unde grosimea lentilei este optimizata in functie de forma ramei ,designul lentilei este optimizat in functie de rama rezultand ochelari mai estetici . Procedura  METS este oferita  GRATUIT de HOYA .
 
 
 
La gama de lentile progresive Premium se gasesc lentilele dublu progresiv lentile ce principala caracteristica este adaptarea foarte rapida  a ochelarilor oferind o acuitate foarte buna la ori ce distanta . Pretul lentilelor din gama Premium porneste de la 460 Ron / buc .
 
 
Copyright 2013© www.ochelar.ro => Toate drepturile rezervate - SC Sferic Optic Cyl  SRL - Timisoara

 PageRank Checking Icon