Centru de Optica Medicala SC . Sferic Optic Cyl TIMISOARA
Bucuria de a vedea bine

 

 
 
 Am adaugat pe site ...
 
 - Codul nostru CR va directioneaza dispozitivul mobil , telefon  , tableta PC  etc catre pagina noastra de web unde ne puteti adauga la favorite ( scaneaza , copiaza si trimite prietenilor  )
 
qrcode

Urmariti-ne pe ...


 
- Va oferim servicii de optica medicala , optometrie avizate de MINISTERUL SANATATII la cel mai inalt nivel de performanta devenind un etalon in domeniul nostru de activitate , investind in tehnologie de inalta precizie pentru ca produsele si serviciile noastre sa satisfaca cele mai exigente cereri mentinand un raport calitate - pret corect .
 

 
 
 
Bine ati venit in universul opticii medicale on line ... !!!
Solutii profesionale pentru ochii tai
 
        1 .  Centru de Optica Medicala  -  SC . Sferic Optic Cyl
ORAR : Zilnic 10.00 - 18.00 ; Sambata 10.00 - 12.00 ; Duminica: INCHIS
Str : Stelelor nr 4 Bl: 4 parter ( vis a vis de P-ta Dacia )  Timisoara
Tel / Fax: 0356.459657 Mobil: 0722632167
 
   PRIMA PAGINA      OFERTA ESSILOR - Lentile info
 
www.essilor.ro
Descopera calitatea lentilelor ESSILOR...
 
 
 Fondata in 1972, Essilor International este liderul mondial in optica oftalmica si are numeroase arii de expertiza. De la proiectare la fabricatie, Essilor realizeaza lentile pentru toate viciile de refractie: miopie, hipermetropie, prezbiopie, astigmatism. Misiunea Essilor este de a pastra si imbunatati vederea fiecarui om, de oriunde din aceasta lume.
Essilor dispune de 4 centre de cercetare-dezvoltare pentru progres stiintific si tehnologic. De la inventarea primei lentile Varilux in 1959, Essilor s-a mentinut mereu la cel mai inalt nivel inovativ. Grupul, cu investitii in cercetare-dezvoltare de 5% din cifra de afaceri, detine peste 4200 de brevete de inventie in domeniul sau de activitate: lentile de ochelari si instrumente.
Peste 30 de mii de angajati si o viziune globala asupra lumii
Cu prezenta in peste 100 de tari de pe toate continentele, Essilor este un grup multi-cultural in adevaratul sens al cuvantului. Diversitatea si bogatia umana reprezinta un avantaj crucial pentru capacitatea de a raspunde cerintelor consumatorilor locali precum si profesionistilor vederii.
 
  
 
 
În centrul noastru puteti  face comanda la toate tipurile de lentile aieriene, produse de "Essilor". Cele mai complicate lentile prescrise se regasesc in cadrul portofoliului de produse a prestigioasei companii.
Avem doua tipuri de materiale organice ( plastic )  si minerale ( sticla ) ;
 
1) – materiale organice (polimer) - permit confectionarea lentilelor usoare si rezistente. Deoarece  exista materiale cu diferit coeficient de refractie, este posibil de a produce si lentile foarte subtiri. În plus, lentilele din materiale organice se potrivesc pentru toate tipurile de monturi: 
(1.74, 1.67, 1.61, 1.59, 1.5 = indexul lentilei ) => Lentila este mai subtire, daca indexul este mai înalt).
 
O gama speciala sunt lentilele din plicarbonat  numite in portofoliu concernului Essilor lentile AIRWER mai putin cunoscute dar cu proprietati excelente atat din punct de vedere al performantelor lentilelelor cat si al pretului excelent .
 
 

Airwear - Usor ca un fulg - Rezistent ca o stanca

Principalele beneficii ale lentilelor din Airwear:
 
-   Super usoare: cu 30% mai usoare decat lentilele din sticla organica standard
-   Super rezistente, materialul Airwear este de 12 ori mai rezistent la soc decat sticla organica standard
-   Protectie100%UV
-   Foarte subtiri si estetice (testul senzonal)
-   Ecologice,   materialul   lentilei  si   ambalajul   sunt reciclabile
-   Lentila Airwear este cu 20% mai subtire decat lentilele standard (1.5)datorita:
-Duritatea materialului
-    Indicelui mare de refractie (1.59)
-   Grosimea combinata cu o greutate specifica mica de 1.2 fac din Airwear o lentila cu 30% mai usoara decat lentila organica standard. 
-   Recomandata in special copiilor dar si adultilor ce isi doresc o lentila cu totul speciala .
 
 

 
 
2) - lentile confectionate din material mineral (sticla), pot fi destul de subtiri, dar grele si periculoase
 
Tratamentele antireflex  ESSILOR - Confort vizual mai bun ca urmare a reducerii imaginilor parazite in orice situatie.
 
Pornind de la tratamentul Orma Trio ce a revolutionat transparenta lentilelor ,  Essilor a dezvoltat tratamentul  Orma Trio Clean ce imbunatateste simtitor calitatea vederii prin respingerea murdariei , usor de curatat si nu in ultimul rand pretul foarte atractiv .
 
 
 
Pasul urmator in gama tratamentelor antireflex este tratamentul CRIZAL FORTE un tratament profesional ce se adreseaza purtatorilor de lentile ce nu doresc sa faca compromisuri in calitatea si durabilitatea ochelarilor de vedere .
- Tratamentul Crizal Forte se caracterizeaza prin ; rezistenta la zgarieturi - la fel de buna ca o lentila de sticla minerala cu antireflex , respingerea prafului - 100 % antistatica , rezistenta la murdarie - cea mai buna eficienta la alunecare  si desigur calitatea  antireflexului - pana la 30 % mai putine reflexii .
 
 
 
Mentionam ca in portofoliu produselor essilor gasim si alte tratamente intermediare  pentru lentilele plastic ( organice ) , dar am luat ca exemple reprezentative din punct de vedere al raportului calitate pret recomandata  adresandu-ne tuturor purtatorilor de ochelari indiferent de venituri si activitate desfasurata ,.......pentru o consiliere corecta va asteptam la sediul nostru.
 
- Pentru lentilele minerale ( sticla ) - Tratamente antirflex si descriere
Diafal           - Tratament  monostrat , reducerea buna a refexiilor parazitede la 8 % la 4 %
Multi Diafal   - Tratament multistrat reducerea puternica a refexiilor parazite de la 8 % la 2 % 
Super Diafal -  multistrat antireflex de înaltă performanţă:elimină reflexiile neplăcute şi supărătoare, de la 8%% la 0,5% conţine şi un strat oleofeb care asigură aderenţa redusă a apei şi a murdăriei rezultand o lentila mai curata pentru timp indelungat .  
 
 
 O descoperire revolutioanara de combatere a aburirii lentilelor de ochelari 2012 
 
Premiul Silmo d`Or` 2011 pentru cea mai performanta tehnologie de combatere a aburirii lentilelor 
 
 
Pentru a gasi o solutie la acesta problema Essilor a creat Optifog; o descoperire revolutioanara de combatere a aburirii lentilelor de ochelari, ce reprezinta rezultatul muncii intensive a departamentului de Cercetare si Dezvoltare Essilor.

Optifog cea mai buna si cea mai durabila protectie impotriva aburirii lentilelor.
 
 
 
Lentila Optifog este activata de Activatorul Optifog prin simpla adaugare a unei picaturi de solutie pe fieacare suprafata a lentilei Optifog.

Stergeti usor suprafata cu o laveta avand grija sa acoperiti cu solutie intreaga  suprafata a lentilei, purtatorii de ochelari vor descoperi ca vederea lor devine perfecta, fara nici o urma de aburire, timp de o saptamana.
 
 
  
Optifog se poate utiliza de catre oricine are probleme cu aburirea ochelarilor, si se poate aplica pe toate tipurile de lentile din portofoliu ESSILOR.


Rezultatul: Nici o distorsiune si nici o pierdere de contrast
 
 

Mentionam ca pretul lentilelor cu tratamentul OPTIFOG + Solutia activatoare si o laveta CADOU porneste de la 260 Ron / buc . 
 
 
 
 
Peste 1 MILION de vizualizari  -  acest muncitor nu a auzit de noile lentile OPTIFOG -
 
 
 
 
Va asteptam sa reveniti pe site - ul nostru www.ochelar.ro pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniul lentilelor oftalmice cat si  obtinerea celor mai bune oferte de pret .
Cu respect echipa www.ochelar.ro - Timisoara 
Copyright 2013© www.ochelar.ro => Toate drepturile rezervate - SC Sferic Optic Cyl  SRL - Timisoara

 PageRank Checking Icon