Centru de Optica Medicala SC . Sferic Optic Cyl TIMISOARA
Bucuria de a vedea bine

 

 
 
 Am adaugat pe site ...
 
 - Codul nostru CR va directioneaza dispozitivul mobil , telefon  , tableta PC  etc catre pagina noastra de web unde ne puteti adauga la favorite ( scaneaza , copiaza si trimite prietenilor  )
 
qrcode

Urmariti-ne pe ...


 
- Va oferim servicii de optica medicala , optometrie avizate de MINISTERUL SANATATII la cel mai inalt nivel de performanta devenind un etalon in domeniul nostru de activitate , investind in tehnologie de inalta precizie pentru ca produsele si serviciile noastre sa satisfaca cele mai exigente cereri mentinand un raport calitate - pret corect .
 

 
 
 
Bine ati venit in universul opticii medicale on line ... !!!
Solutii profesionale pentru ochii tai
 
        1 .  Centru de Optica Medicala  -  SC . Sferic Optic Cyl
ORAR : Zilnic 10.00 - 18.00 ; Sambata 10.00 - 12.00 ; Duminica: INCHIS
Str : Stelelor nr 4 Bl: 4 parter ( vis a vis de P-ta Dacia )  Timisoara
Tel / Fax: 0356.459657 Mobil: 0722632167
 
   PRIMA PAGINA      COMENZI ONORATE... - Exemple
 
 
Exemple de comenzi onorate , si varianta aleasa in functie de raport calitate - pret - utilizare - solutii profesionale pentru o vedere de exceptie .
 
IMPORTANT - Montajul  ochelarilor de vedere se executa pe masini automate cu scanare 3D , calitatea monturii in rama de ochelari este la cel mai inalt nivel de performanta .
 

 

EXEMPLE COMENZI ONORATE - CALITETE , PRET , PROPUNEREA NOASTRA ....
 
Comanda client sex masculin
Dioptrii : +2,25 ambii ochi
Distanta pupilara 60 mm
Tip rama ochelari - rama pe fir prinderea lentilei mai stabila cu fir nailon discret asezat intr-un canal prelucrat in lentila - calitate foarte buna
Lentile brand ESSILOR ORMA TRIO 1,5 onclude tratament de durificare si tratament antireflex
Clientul se prezinta la centrul nostru acuzand ca nu mai vede la citit fiind obligat sa indeparteze obiectele ( carte , ziar etc ) pt a vedea relativ bine .
Pretul total al comenzii 307 Ron , din partea centrului nostru manopera de montaj a fost efectuata gratuit oferindu-se etui pentru pastrarea ochelarilor , laveta de microfibra si solutie de intretinerea lentilelor . Garantia ochelarilor este de 2 ani in conditii normale de utilizare .
 
Comanda client sex masculin - ocupatie sofer profesionist
Dioptrii : 0,00/+0,75 cilindru ambii ochi
Distanta pupilara 65 mm
Tip rama ochelari - rama metalica standard - calitate foarte buna
Lentile brand HOYA HILUX 1,5 Polarizante culoare gri
Clientul acuza dureri de cap , vedere incetosata la distanta , sensibilitate crescuta la lumina in timpul conducerii autoturismului si nu in ultimul rand ne solicita un pret accesibil al ochelarilor de vedere fara a face rabat la calitate si functionalitate . .
Pretul total al comenzii 679 Ron . Garantia ochelarilor este de 2 ani in conditii normale de utilizare .

Comanda client sex feminin
Dioptrii : -1,00 ambii ochi
Distanta pupilara 60 mm
Tip rama ochelari - rama cu prindere pe surub CoolPlanet - calitate foarte buna
Lentile brand HOYA HILUX 1,5
Cadou HOYA = 2 lentile identice ca dioptrie Estelux cu antireflex .
Clientul se prezinta la centrul nostru acuzand dureri de cap , vedere incetosata la distanta , sensibilitatea in zona nazala si nu in ultimul rand ne solicita un pret accesibil al ochelarilor de vedere .
Pretul total al comenzii 379 Ron , din partea centrului nostru manopera de montaj a fost efectuata gratuit oferindu-se etui pentru pastrarea ochelarilor , laveta de microfibra si solutie de intretinerea lentilelor . Garantia ochelarilor este de 2 ani in conditii normale de utilizare .
 
 
 
 
Descriere comanda client copil 6 ani 
Prescriptia pentru ochelari
Ochiul Drept : +0,75/+0,75 ax 76  grade
Ochiul Stang : +0,75/+0,50 ax 85 grade
Distanta pupilara : 54 mm
 
Optiune client si pret final : - Impreuna cu parintii sa optat pentru o rama de foarte buna calitate , un aspect important l-am acordat alegerii ramei avand in vedere reticienta dovedita a copiilor pentru ochelarii de vedere lasand libertatea de alegere a ramei interventia noastra fiind discreta si  sa limitata din punct de vedere tehnic tinand cont doar de performantele optice si asezarea corecta .Lentilele propuse de noi fiind din material plastic (organic) cu tratament Antireflex .
 
Pretul total al comenzii a fost de  307 Ron. Dat fiind valuarea comenzii manopera de montaj s-a efectuat GRATUIT , iar din partea noastra s-a oferit etui de protectie , laveta profesionala din microfibra pentru stergerea lentilelor si solutie speciala pentru curatirea si intretinerea lentilelor .De asemenea avand in vedere varsta mica a purtatorului de ochelari sa exersat modalitatile corecte de a scoate si aseza ochelarii .
 
 
 
Descriere comanda client 25 ani sex feminin
Prescriptia pentru ochelari
Ochiul Drept : +2,50 lentile sferice  cu Tratament Antireflex
Ochiul Stang : +2,75 lentile sferice  cu Tratament Antireflex
Distanta pupilara : 61 mm
 
Optiune client si pret final : - Clientul se prezinta la centrul nostru pentru a rezolva doua probleme ceia cei ingreuna activitatea de zi cu zi . De profesie functionar public o parte a zilei o petrece la birou iar o parte pe teren - impreuna am stabilit ca este este important este sa asiguram o lentila usoara , performata din punct de vedere optic , transparenta marita datorita tratamentului antireflex , usor de intretinut, sa ofere o vedere clara atat in medii inchise (  birouri . protectie la  calculator si lumina neoanelor ) cat si in medii deschise , in timpul conducerii autoturismului in zilele fara soare sau noaptea reducand reflexile provocate de farurile celorlanti participanti la trafic . Clientul acuzand  o sensibilitate crescuta la lumina soarelui si a efectului de ,, stralucire ,, prin alegerea modelului de rama  avand clip on atasabil cu lentile polarizate a am eliminat si cea de-a doua problema .  Rama de ochelari cu clip - on  pentru care sa optat este o rama usoara ( cu prinderea lentilei pe fir ) insertie de plastic pe brate pentru a evita oxidarea ramei in cazul in care exista acest precedent , o buna comportare la uzura fapt concretizat printr-o garantie oferita de centrul nostru de  12 luni .
 
Raportul  pret - calitate - utilitate a fost de asemenea discutat veniturile clientului fiind limitate sa incercat a gasi solutia optima si pentru aceasta problema .
 
Comanda a fost onorata cu pretul total de 359 Ron aplicandu-se : monopera de montaj  efectuata GRATUIT , etui pentru clipul atasabil magnetic polarizant , etui pentu ochelari de vedere , laveta profesionala din microfibra pentru stergerea lentilelor si solutie pentru curatarea si intretinerea lentilelor .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Descriere comanda client 34 ani sex feminin
Prescriptia pentru ochelari
Ochiul Drept : -3.00/-1.00 ax 180 grade
Ochiul Stang : -4.75 sfera
Distanta pupilara : 62 mm
 
Optiune client si pret final : - S-a optat pentru o rama de foarte buna calitate , pentru prima pereche de ochelari s-a dorit  lentile color 80% gri (cu dioptria prescrisa de medicul oftalmolog sau optometrist)acesti ochelari fiind folositi in zilele insorite de vara cat si iarna impotiva albului zapezii .In cazul celei de-a doua pereche de ochelari s-a decis folosirea lentilelor organice ( plastic ) cu tratament ANTIREFLEX acesti ochelari fiind folositi  atat la birou (spatii inchise) , la utilizarea pc-ului , conducerea automobilului atat noaptea cat si in zilele fara soare oferind un confort sporit si un randament excelent .
 
Pretul celor 2 perechi de ochelari 630 ron . Dat fiind valuarea comenzii manopera de montaj s-a efectuat GRATUIT , iar din partea noastra s-a oferit etui de protectie pentru fiecare pereche de ochelari , laveta profesionala din microfibra pentru stergerea lentilelor si solutie speciala pentru curatirea si intretinerea lentilelor .
 
 
 
Descriere comanda client 29 ani sex masculin
Prescriptia pentru ochelari
Ochiul Drept : +0,50
Ochiul Stang : +0,50
Distanta pupilara : 64 mm
 
Optiune client si pret final : - Avand profesia de programator
s-a pus accent pe mediul in care isi desfasoara activitatea de zi cu zi optand pentru lentile speciale pentru lucru la calculator si completate de cel mai performant tratament Antireflex existent  pe plan mondial mentinand lentilele foarte curate , avand tratament de durificare ( fiind lentile organice - ,,plastic,,) , tratament oleofob (impiedica praful si murdaria sa adere pe lentile ) UVX ( tratament ce absoarbe toate radiatile pana la 400 nm). In ceia ce priveste rama de ochelari s-a dorit o rama performanta ce are in dotare clipul magnetic cu lentile polarizante ce se ataseaza pe rama   in zilele insorite de vara sau iarna inpotriva albului zapezii .
 
Pretul total a fost 549 Ron aplicandu-se monopera de montaj  efectuata GRATUIT , etui pentru clipul atasabil magnetic polarizant ,etui pentu ochelari de vedere , laveta profesionala din microfibra pentru stergerea lentilelor si solutie pentru curatarea si intretinerea lentilelor .
 

 
 
 
Inainte de expunere a ochelarilor  la soare......
 
Dupa 10 secunde de expunere a ochelarilor la soare ..........
 
Descriere comanda client 60 ani sex feminin
 
 
 
 
Prescriptia pentru ochelari
Ochiul Drept : -4,50/ -2,00  cyl   ax 80 grade
Ochiul Stang : -6,00/-1,50   cyl   ax 130 grade
Distanta pupilara : 62 mm
 
 
Optiune client si pret final : - La recomndarea acestui tip de ochelari  sa avut in vedere faptul ca persoana este in etate , acuza o sensibilitate crescuta la lumina zilei ( optiunea modelelor de rame cu clip polarizant i sa parut prea radicala avand in vedere varsta ) si nu in ultimul rand viciul de refractie (astigmatism miopic ).
 Lentilele heliomate maro in acest caz  (fotocromatice) din material plastic aduc pacientului cele mai performante lentile  folosind tehnologia - Transition  V - ce au o inchidere si deschidere foarte rapida , o transparenta a lentilei excelenta comparativ cu vechea generatie de lentile heliomatice (fotocromatice) , este foarte rezistenta la socuri si nu un ultimul rand datorita variantei alese lentilele fiind din plastic greutatea acestora se reduce cu 50 % rezultand o pereche de ochelari foarte usori , comod de purtat oferind claritate si confort in ori ce imprejurare .
 
 Pretul total al comenzii a fost de 380 Ron montajul lentilelor in rama fiind executat GRATUIT echipand prezenta comanda cu etui , laveta din microfibra si o solutie profesionala de intretinerea lentilelor . Pacientei i sa aplicat si o reducere de 10 % fiind pensionara si un client fidel al firmei .
 
 
 
Copyright 2013© www.ochelar.ro => Toate drepturile rezervate - SC Sferic Optic Cyl  SRL - Timisoara

 PageRank Checking Icon