Logo
S.C.Sferic Optic Cyl - TIMISOARA
Bucuria de a vedea bine
 Current page : Prima pagina      Ochelari de soare informatii
 
 
 
                                       Ochelarii de soare              
 
        Cum sa alegi perechea potrivita de ochelari de soare?       

   Secretul consta in alegerea caracteristicilor potrivite pentru ochii tai . Cand ai luat decizia investitiei intr-o pereche de ochelari de soare , NU UITA de: 
    Tipul de activitate la care ii vei folosi: , pescuit, ski, plaja , conducerea masinii ...etc  dar si de tendintele modei .
 
     Ochelarii de soare reprezinta instrumente veritabile de protectie la radiatia solara ultravioleta si poseda calitati optice care garanteaza o protectie completa a aparatului ocular 100% UVA/UVB - in conditiile unei expuneri indelungate la razele soarelui.
     Un ochelar de soare bun se recunoaste prin faptul ca nu reflecta lumina, adica purtatorul nu este deranjat de imagini reflectate, si persoana in fata ochelarilor nu se vede reflectat in lentile. Acesta nu este numai o circumstanta estetica, ci va protejeaza ochii si mareste siguranta la conducere la orice ora.
     O verificare a calitatii ochelarilor de soare se poate face de fiecare utilizator privind o suprafata ce se repeta de exemplu tiglele de pe acoperisul unei case .
.   Tine perechea de ochelari de soare putin la distanta si acopera-ti un ochi. Uita-te doar print-o lentila la acoperisul de tigla in timp ce misti usor ochelarii de la stinga la dreapta, apoi sus - jos. Tiglele de pe acoperis ar trebui sa ramana uniforme in timp ce le privesti. Daca ele se onduleaza in vreun fel, atunci lentilele nu indeplinesc una din proprietatile de baza ale lentilelor si anume torsiunea lentilei in montura ramei .  Distorsionarea imaginii este extrem de intalnita la ochelarii ieftini .
 
 
 
              Culoarea si contrastul lentilelor pentru ochelarii de soare - chiar si cu dioptria prescrisa de medicul d-voastra oftalmolog
 
         
       

   Culoarea lentilei: de ea depinde cat de fidel vei percepe celelalte culori din jurul tau si cum vei vedea contrastele.
- Lentilele verzi sunt neutre- ele reduc stralucirea si nu distorsioneaza perceperea culorilor;
- Lentilele gri si maro intra tot in aceasta categorie
- Lentilele galbene, aurii si cele de nuanta chihlimbarului sunt potrivite pentru schi, snowboard si alte sporturi de iarna .
- Se pot realiza la cerere ori ce nuanta de lentile de soare ,cu sau fara dioptrie chiar si in degrade .
 
 
Un ochelar de soare performant este cel cu lentile polarizante..!!!
 
        
Asa DA                                       Asa NU
 
Calitate si performanta :

- Lentilele polarizante  - sunt foarte indicate atat vara cat si iarna tuturor persoanelor  cu sensibilitate marita la lumina naturala , conducatorilor auto si pentru pescari deoarece imbunatatesc contrastul, nu influenteaza perceptia culorilor, ofera protectie UV 100% si au un confort deosebit in utilizare.
 
 
 
 
 
 
Istoria Polaroid
 
Fondatorul Corporatiei  Polaroid, Dr. Edwin Land s-a nascut in Bridgeport, Connecticut, in anul 1909.
In anul 1929 a descoperit primul material polarizat care a putut fi utilizat pentru a fi comercializat. In anii 30, Polaroid a vandut prima pereche de ochelari de soare . Din acel moment Corporatia Polaroid a cunoscut o dezvoltare la nivel mondial, capacitatea sa de productie extinzandu-se in Europa si in Asia.
Deasemenea, Corporatia Polaroid este cunoscuta si pentru dezvoltarile sale: prima camera de luat vederi, pelicula pentru razele X si primul dispozitiv militar folosit pe timp de noapte pentru a detectarea in spatiul aerian a corpurilor starine.
Ochelarii de Soare Polaroid au urmatoarele caracteristici:
 Au cele mai eficiente lentile polarizate de pe piata;
 Lentile cu 100 % protectie UV (raze ultraviolete);
 Protectie maxima impotriva zgarieturilor;
 Materialul din care sunt realizate este de inalta calitate;
 Lentila polarizanta elimina efectul de reflexie, care se formeaza pe orice suprafata plana, la contactul cu razele luminoase. 
Lentila polarizata are o structura formata din 7 straturi protectoare:
Primul strat reprezinta filtrul polarizant;
Straturile 2 si 5, reprezinta protectia impotriva razelor ultraviolete (100% protectie UV);
Straturile 3 si 6 sunt cele de stabilitate si siguranta;
Straturile 4 si 7 reprezinta placajele rezistente la zgarieturi. 
Raportul calitate/pret este unul foarte avantajos;
Lentilele sunt prezente intr-o gama larga de culori.
Polaroid ofera lentile polarizate in cele mai variate nuante de albastru marin, verde tropical si tonuri fuscia (roz), pentru a intampina doleantele consumatorilor, care au nevoie de un produs de calitate care sa imbine moda cu functionalitatea.
 
 
 
 
 
 
 
 
POWERED inregistrare-domenii.ro